Asko Vuorinen
Yrittämällä asiat järjestyy
Tervetuloa WelcomeTekemäni kirjat , My BooksDelawaren suomalaiset, The Delaware FinnsSukututkimus, Genealogical researchDNA tutkimus, DNA StudiesTarinoita EspoostaVoimainsinöörin muistelmiaHenkilötiedot, Curriculum VitaeLinkit Links
Espoonlahti, merellinen kaupunginosa
Espoon Palloseura 40 v.
Jalkapallostadionista
Tarinoita Espoosta

Espoonlahdesta on kasvanut Leppävaaran jälkeen Espoon toiseksi suurin kaupunginosa. Espoonlahdessa asuu tänään 53.000 asukasta. Kasvu jatkuu ja 2030 asukasluku voi ylittää 70.000, joka oli ensimmäisten Espoon tekemien yleiskaavojen mukainen tavoite vuodelle 2000.

Espoonlahti on merellinen kaupunginosa, jossa on merenrantaa melkein puolet Espoon 58 km rantaviivasta. Aleella on hyvät liikunta- ja ulkoilumahollisuudet. Espoonlahden urheilupuisto ja sen vieressä olevat uimahalli ja kuntosalit vetävät päivittäin satoja käyttäjiä.

Voit ladata kertomuksen Espoonlahdesta vasemmalla olevasta valikosta. Kertomus on tehty syyskuussa 2016 ja on vielä luonnosvaiheessa. Jos sinulla on kommentoitavaa tai lisättävää, niin otan mielelläni vastaan kuvia ja kommentteja sähköpostilla. Kasto Henkilötiedot.